NATURA RESIDENCE

Indiferent ce meserie ai conteaza sa fii cel mai bun

NATURA RESIDENCE

5 natura„Natura Residence a fost gandit in asa fel incat sa fie in concordanta cu mediul inconjurator. Astfel proiectul este alcatuit din 8 cladiri amplasate pe un teren cu suprafata de  de 20.004,37 mp, protejand zonele interioare de  exterior cu multe spatii verzi.

Cladirile sunt de doua tipuri: cu 3 si cu 5 etaje, dintre care 3 cladiri au regim de inaltime P +3 etaje, respectiv 5 cladiri au regim de inaltime P + 5 etaje.

Ansamblul rezidential ofera toate serviciile de care ai nevoie pentru a te bucura de viata sanatoasa si relaxata pe care o meriti dupa multe ore de munca in orasul galagios si aglomerat. Te poti plimba prin padure sau in jurul ansamblului, te poti antrena in sala de fitness si te poti relaxa in sauna uscata sau umeda. Poti duce copii la locul de joaca sau te poti bronza sau innota la piscina ansamblului. Totul este posibil intr-un cadru natural, creat doar pentru tine!”

Acest proiect isi propune in primul rand crearea unei comunitati.

Am gandit acest proiect cu gandul la ce inseamna pentru mine „acasa”

- arhitect Andreea Barbulescu - Atelier arhitectura AXA

7 natura

 

CONCEPTUL NOSTRU

NATURA RESIDENCE este proiectul gandit pentru cei ce sunt pe drumul succesului familial si profesional.

Pentru cei care muncesc mult si stiu ca isi vor primi rasplata meritata. Pentru un client atat de exigent am facut totul incat sa-i oferim ce este mai bun, la inaltimea asteptarilor.

Avand in vedere ca esti genul de persoana care nu se multumeste doar cu vorbe, poti gasi aici ceva ce seamana cu o zi normala de-a ta si cum ar putea arata o zi in NATURA RESIDENCE.